Hastanemizde Koronavirüs Tedbirleri Kapsamında Hasta Kabul İşlemleri Değişikliği
12 Ocak 2022

Değerli  Halkımız

coronabdh5.jpg

Tüm dünya için tehdit oluşturmaya devam eden Koronavirüs salgını sebebi ile Acil  vakalar ve MHRS randevulu hastalar dışındaki hasta başvuruları kabul edilmeyecektir.

Virüsün yayılma zincirinin kırılabilmesi için; mümkünse evde kalınması sosyal izolasyonun sağlanması, değilse ev dışında sosyal mesafeyi korumaya özen gösterilmesi, gereken süreden fazla kalımaması ciddi fayda sağlayacaktır. İnsan yoğunluğunun fazla olduğu her mekanda olduğu gibi hastanelerde oluşan kalabalık Koronavirüs bulaşması için uygun ortama sebep olmaktadır.Bu sebepten hastane başvurularında özenli davranılması hem sizi hem iletişimde olduğunuz çevrenizi riskten koruyacaktır.

Sağlık bakanlığının açıkladığı tedbilere bağlı kalarak ev ve ev dışındayken koronavirüsten korunmaya devam etmek virüsün yayılmasını durduracak normal hayata dönüşü hızlandıracaktır. Sorun Küresel, Mücadelemiz Ulusaldır.

#BirlikteBaşaracağız
#BirlikteBaşaracağızBeyşehir
#BirlikteBaşaracağızTürkiye

Daha önceden raporlu ilaçları bulunan hastalarımızın hastaneye başvurmadan eczaneden ilaçlarını alabilme imkanı bulunmaktadır. Tekrar hastaneye başvurmalarına gerek yoktur.

korona14.jpg