Beyşehir Devlet Hastanesi Ailesine Yeni Katılan Hekimlerimize Oryantasyon Eğitimi Yapıldı
27 Ekim 2023

Acil Servis Sorumlu Hekimimiz Uzm. Dr. Miraç SEVİNDİK, Eğitim Birimi Sorumlu Hemşiremiz Şulenur KIVRAK ve Acil Servis Sorumlu Sağlık Memurumuz İsmail SERİN işbirliği ile 112. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası kapsamında hastanemizde göreve başlayan on dört genç hekimimiz için tanışma ve oryantasyon programı gerçekleştirildi.

Başhekim Yardımcımız Dr. Kutay GÜVEN’in açılış konuşması ile başlayan program;  İdari ve Mali Hizmetler Müdürümüz Mesut SODAN, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Gülşen PARLAKKAYA, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcımız Aydın GÜR’ün sunumları ile devam etti.

Program boyunca; 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu, Kurum Kültürü, Sağlıkta Kalite Standartları, Hizmet Sunulan Bölümlerimiz, Hasta-Çalışan Hakları ve Güvenliği, Bilgi Güvenliği, Acil Servisin Genel İşleyişi, Sosyal Hizmet Uygulamaları, Çalışan Mali Durumu, Adli Raporlar, Afet ve Acil Durum Yönetimi vb. konulara değinildi.

o7.jpg