Ailemizin Yeni Üyelerine “Merhaba” Dedik
22 Ocak 2024

Hastanemizde 2024 yılının ilk Tanışma ve Oryantasyon Programı gerçekleştirildi. Bu kapsamda görevine yeni başlayan fizyoterapist, ebe, hemşire, röntgen teknikeri, odyometri teknikeri, tıbbi sekreter, veri hazırlama ve kontrol işletmeni, laboratuvar teknisyeni, güvenlik görevlisi, hasta karşılama yönlendirme görevlisinden oluşan 17 kişilik gruba hastanemiz tanıtıldı.

Eğitim Birimi Sorumlu Hemşiremiz Şulenur KIVRAK’ın organizasyonunda yapılan Başhekim Yardımcımız Dr. Kutay GÜVEN’in açılış konuşması ve tanışma ile başlayan program İdari ve Mali Hizmetler Müdürümüz Mesut SODAN, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Gülşen PARLAKKAYA, Sivil Savunma Amirimiz Havva MUCUK, Farmakovijilans Sorumlusu Eczacımız Neslihan CONGER, Mutemetlerimiz Ali CAN ve Veli KADER, Laktasyon-Relaktasyon Birimi Sorumlu Hemşiremiz Müyesser BAŞER, Enfeksiyon Kontrol Hemşiremiz Ayşe ÇAYDAN, Acil Servis Sorumlu Yardımcısı Hemşiremiz Ayşegül KIVRAK, Kalite Yönetim Birim Çalışanımız Durdane ÖNDER ve Bilgi İşlem Çalışanımız Ramazan ER sunumları ile devam etti.

Gün boyu süren porgramda Sağlık Mevzuatı, Misyon, Vizyon ve Değerlerimiz, Kurum Kültürü, Beyşehir İlçesinin Tanıtımı, Kişiler Arası İletişim ve Gelişim, Kurum Tarihçesi, Bilgi Güvenliği, Sağlıkta Kalite Standartları, Hasta ve Çalışan Memnuniyeti, Çalışan Mali Durum, Hastane Enfeksiyonlarının Önlenmesi, Akılcı İlaç Kullanımı, Anne Sütü, Acil Durum ve Afet Yönetimi vb. konularına değinildi.

Çalışanlarımızın işiyle ve kurumuyla kaynaşmasının sağlanması, gerekli olan bilgi, beceri ve tutumların kazandırılarak kurum kültürünün edindirilmesi ve sunulan hizmetin kalitesinin arttırılması; çalışanlarımıza kurum organizasyon yapısının ve temel hedeflerinin sunulması amacıyla yıl boyu belirlenen aralıklarla tanışma ve oryantasyon programları gerçekleştirilmeye devam edilmektedir.