Hastanemiz Sağlık Çalışanları Ortaokul Öğrencileri ile Kariyer Günlerinde Buluştu
23 Ocak 2023

Öğrencilerin sağlık hizmetleri hakkında mesleği icra edenlerce bilgilendirilmesi amacıyla hastanemiz tarafından ortaya konulan ‘‘Sağlık Hizmetlerinin Tanıtımı Projesi’’ kapsamında İhsan Kabadayı Ortaokulu 8. sınıf öğrencilerine program düzenlendi.

Sağlık hizmetleri sınıfından on farklı mesleğin öğrencilerle buluştuğu programda öğrencilerin merak ettiği sorularla birlikte renkli anlar yaşandı.

Başhekim Yardımcımız Dr. Kutay GÜVEN’in konuşmaları ile başlayan programda, hastanemizde görev yapmakta olan Fizyoterapist Yavuz ÖZKAN, Diyetisyen Yasemin TURGUT, Psikolog Nazlı MAVİGÖL, Sosyal Çalışmacı Fazilet IŞIK, Sivil Savunma Amiri/Tıbbi Sekreter Havva MUCUK, Hemşire Şulenur KIVRAK, Acil Tıp Teknisyeni Zeliha ZORALOĞLU, Radyoloji Teknikeri Ali EŞİT ve Anestezi Teknikeri Muhammet GEÇİNİR meslek tanıtımlarını yapıp, mesleki tecrübelerini paylaşmalarının ardından öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Öğrencilerin yoğun ilgisi ile gerçekleşen bu güzel program için  hastanemizi davet eden İhsan Kabadayı Ortaokulu yönetimine ve öğretmenlerine, Müdür Yardımcısı Süleyman HARMANKAYA’ya, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Öğretmeni Merve CİHAN ÇAKIR’a hastanemiz adına teşekkürlerimizi iletiyoruz.