Hastanemize Yeni Atanan Çalışanlarımıza Oryantasyon Eğitimi Yapıldı
31 Ocak 2023

Hastanemize yeni atanan diş hekimi, ergoterapist (İş ve Uğraşı Terapisti), fizyoterapist, hemşire, ebe, anestezi teknikeri, tıbbi sekreter, evde bakım teknikeri, eczane teknikeri ve temizlik görevlisinden oluşan 22 kişilik gruba hastanemiz tanıtıldı.

Eğitim Birimi Sorumlu Hemşiremiz Şulenur KIVRAK’ın organizasyonunda yapılan Başhekim Yardımcımız Dr. Kutay GÜVEN’in açılış konuşması ve tanışma ile başlayan program İdari ve Mali Hizmetler Müdürümüz Mesut SODAN, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Gülşen PARLAKKAYA, İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcımız Mustafa AKIN, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcımız Aydın GÜR, Bilgi İşlem Koordinatörümüz Mesut CAN, Sivil Savunma Amirimiz Havva MUCUK, Farmakovijilans Sorumlusu Eczacımız Neslihan CONGER, Laktasyon-Relaktasyon Birimi Sorumlu Hemşiremiz Müyesser BAŞER, Enfeksiyon Kontrol Hemşiremiz Ayşe ÇAYDAN ve Mutemetimiz Veli KADER’in ‘‘Sağlık Mevzuatı, Misyon, Vizyon ve Değerlerimiz, Kurum Kültürü, Kişiler Arası İletişim ve Gelişim, Kurum Tarihçesi, Bilgi Güvenliği, Sağlıkta Kalite Standartları, Hasta ve Çalışan Memnuniyeti, Çalışan Mali Durum, Hastane Enfeksiyonlarının Önlenmesi, Akılcı İlaç Kullanımı, Anne Sütü, Acil Durum ve Afet Yönetimi’’ vb. konularda sunumları ile gün boyu devam etti.

Başhekimimiz Uzm.Dr. Sıtkı KÜÇÜKBUZCU programda çalışanlarımızla bir araya geldi, mesleki bilgi ve tecrübelerini paylaşarak meslek hayatlarında başarılar ve kolaylıklar diledi.

Kurumumuzda ilk kez görevine başlayacak olan sağlık çalışanlarımıza, çalışanın işiyle ve kurumuyla kaynaşmasının sağlanması, gerekli olan bilgi, beceri ve tutumların kazandırılarak kurum kültürünün edindirilmesi, sunulan hizmetin kalitesinin arttırılması, çalışanlarımıza kurum organizasyon yapısını ve temel hedeflerinin sunulması amacıyla yıl boyu belirlenen aralıklarla oryantasyon programları gerçekleştirilmeye devam edilecektir.