Hastanemiz Ev Sahipliğinde Yapılan Adli Tıp Sempozyumunda Hekimlerimiz ve Cumhuriyet Savcılarımız Buluştu
18 Şubat 2022

Hastanemiz  Hekimlerimizi ve Cumhuriyet Savcılarımızı bir araya getiren geniş katılımlı bir Adli Tıp Sempozyumuna ev sahipliği yaptı.

Başhekim Yardımcımız  Dr. Kutay GÜVEN’ in açılış konuşması ile başlayan sempozyum, Konya Adli Tıp Şube Müdürü Uzm. Dr. Hamza KESKİNKILIÇ’ın güzel sunumları,  Beyşehir Başsavcı Vekili Cumhuriyet Savcısı Hüseyin ALBAYRAK’ın katkıları ve katılımcıların soruları ile devam etti. Yaklaşık dört saat süren sempozyumda sahada görülen Adli Tıp ilişkili konular masaya yatırıldı, karşılıklı görüş alışverişlerinde bulunuldu.

Sempozyumumuza Seydişehir Devlet Hastanesi, Hüyük Devlet Hastanesi, Beyşehir İlçe Sağlık Müdürlüğü’nden, hastanemizden ve çeşitli Aile Sağlığı Merkezlerinden hekimlerimiz ve Beyşehir Adliyesi’nden Cumhuriyet Savcılarımız katılım sağladı.

IMG-1872.jpg

IMG-1886.jpg