Hastanemize Atanan Hekimlerimize Oryantasyon Eğitimi Yapıldı
03 Ekim 2022

Acil Servis Sorumlu Hekimimiz Uzm. Dr. Miraç SEVİNDİK, Eğitim Birimi Sorumlu Hemşiremiz Şulenur KIVRAK ve Acil Servis Sorumlu Hemşiremiz İsmail SERİN işbirliği ile 106. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası kapsamında hastanemizde göreve başlayan on genç hekimimizin oryantasyonuna yönelik  planlanan oryantasyon eğitimi 27.09.2022 tarihinde yapıldı.

Başhekim Yardımcımız Dr. Kutay GÜVEN’in açılış konuşması ile başlayan program,  hastane idarecilerimizin katılımları ile devam etti. Program sonunda hekimlerimizle bir araya gelen Başhekimimiz Uzm.Dr. Sıtkı KÜÇÜKBUZCU genç hekimlerimize meslek hayatlarında başarılar diledi.

Planlanan program  ‘‘657 sayılı Devlet Memurları Kanunu, Sağlıkta Kalite Standartları, Hastanemiz Kurum Kültürü, Hizmet Sunulan Bölümler, Hasta-Çalışan Hakları ve Güvenliği, Bilgi Güvenliği, Acil Servisin Genel İşleyişi, Sosyal Hizmet Uygulamaları, Adli Raporlar, Sivil Savunma’’ vb. konularda alanında uzman eğitmenlerin sunumları ile gün boyu devam etti.

Oryantasyon_2b.jpeg

Oryantasyon_4b.jpeg